De kop is eraf; De eerste tijden zijn gereden.

Afgelopen zondag avond 20 oktober was voor mij de eerste wedstrijd van het seizoen.

Het was een goede start, en dat is altijd fijn bij zo een eerste wedstrijd. Het was op de 500m mijn tweede tijd die ik ooit heb gereden, maar nu dus in Haarlem.
De tijden staan op de site van speedskating. 

Deze week hebben we een trainingsweek waarbij we 2 keer per dag trainen. In de ochtend om 7 uur trainen, even thuis ontbijten, rust/leren/tv, dan gezamelijk lunch bij scouting gebouwtje en  aan het einde van de middag weer trainen. We trainen in Haarlem dus veel rijders slapen thuis. Degene die ver weg wonen slapen bij de dichtbij-woners. Jamie logeert deze week bij mij, en dat is gezellig.
We gaan natuurlijk vroeg slapen want om 06:15 gaat de wekker weer.

We trainen dit jaar veel shorttrack. Dat gebeurt in Haarlem op de binnenbaan.

Bovenstaande foto heeft Marike vanmorgen gemaakt door een afdruk van de webcam te maken. Wij zijn op de binnenbaan aan het trainen.

Reacties

  1. Even niet gekeken en de eerste wedstrijd is al weer gereden. Altijd fijn om een sterk begin te maken. Waarom shorttrack trainingen, is dat om beter in de bochten te worden?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja, de shorttrack training is voor verbetering van de bochten. We doen dit twee keer per week en hopelijk hebben we daar profijt van! De afwisseling van training is in ieder geval wel leuk.

    Lina

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten