NK sprint & hollandcup 2!

Drukke weekenden afgelopen twee weken! Vorige weekend in Enschede het NK sprint junioren gereden. Een vierde plaats gehaald met vier hele stabiele maar matige afstanden.
Het was prima verder maar niet fantastisch wat je wel op een nk zou willen natuurlijk. Aan de andere kant is het voor mij rond deze tijd wel goed want andere jaren had ik daar vaak wat moeite mee.
En er komen nog veel wedstrijden aan!

Dit weekend was er ook weer een hollandcup, in deventer dit keer!
Zaterdag een 500 meter die net niet helemaal liep, iets te voorzichtig finishte ik in 41.25. Maar wel duidelijk is het waar ik komende tijd nog hard aan moet werken. Wat in de training wel goed gaat is in de wedstrijd nog een ander puntje.
Vandaag weer voor een 1000 meter in Deventer, en deze voelde erg goed! Ik had er zin in en maakt eindelijk weer in de wedstrijd goede slagen. Dit resulteerde in een tijd van 1.21.39 wat uiteindelijk goed bleek voor een 8ste plek. Hiermee ben ik voor 99% zeker geplaatst voor het NK afstanden senioren.
Hier de uitslag van alle tijden dit weekend

Reacties

  1. Jammer van die 500m, toch goed gedaan omdat je waarschijnlijk mee mag doen met het NK-afstanden. De aanvangstijden van de wedstrijden waren deze keer voor ons wat ongelukkig om je te komen aanmoedigen. Wel heb ik regelmatig gekeken op "speedskating" of er al uitslagen bekend waren. We blijven je volgen. Succes!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk verslag! En hartstikke goed gereden. Op naar de volgende wedstrijden!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten