Zomer impressie

De zomer is voorbij en het ‘normale’ leven is weer begonnen. En de ijsbanen gaan allemaal weer éen voor een open!
Dit jaar met de 7 senioren (ik word eerste jaars senior….) elke maand een week in Inzell trainen plus vaker naar Heerenveen om op snel ijs te trainen. Deze zomer zijn we al VIER keer op kamp geweest om te schaatsen, fietsen, skeeleren en weer schaatsen.
En dus ook weer over één week, dan zitten we in Inzell, dit allemaal om het beste schema wat er volgens mijn trainer is te draaien. Daarmee ga ik voor goede tijden op de senioren NK’s. Vorig jaar heb ik al meegedaan aan de NK afstanden op de 1000 meter en dit jaar wil ik dat weer halen. Ook het NK sprint, wat ik al zeker éen keer had kunnen halen, wil ik nu heel graag rijden!
Dankzij mijn tijden van vorig jaar op de 500 en 1000 ben ik gelukkig al geplaatst voor de Holland Cup (daar is de plaatsing voor de NK afstanden). Dus een beetje minder druk bij de eerste wedstrijden.
Dit schema is erg intensief en ik ga er nu zeker voor en dan evalueer ik aan het einde van het jaar of dit alles het gewenste effect heeft gegeven.
Doordat we veel weg zijn zijn er ook erg veel kosten extra naast de standaard 2000 euro..
Hiervoor ben ik weer op pad naar sponsoren, elk jaar haal ik het dankzij jullie het bedrag.
Ik hoop dat jullie mij nog een jaar willen steunen.
Als jullie nog een tip hebben voor een ander bedrijf wat ik kan benaderen dan hoor ik dat erg graag!

Dit jaar ga ik ook een nieuwe studie beginnen, oefentherapie mensendieck aan de HVA.
Afgelopen twee weken nu gehad, wel erg wennen weer maar ze werken goed mee en heb er vertrouwen in dat dit gaat lukken. Vorig jaar was ik met de studie bewegingstechnologie begonnen maar na een half jaar bleek dat toch echt te veel en erg lastig te combineren. Doordat ik toen veel zelf moest regelen lukte het me niet. Nu krijg ik meer hulp en komen we samen tot de beste oplossingen.

Komend seizoen weer goede voornemens om mijn blog picobello bij te houden. Heb het in een nieuw jasje gestoken en nu is er ook een knop waar mee je kan abonneren dus een melding krijgt bij een nieuw bericht en niks mist!
In April de Zandvoort-circuit loop, na 4 kmNa 12 kmZomer is wel een beetje nat geweest dus regenjas goed gebruikt! En links een foto van trainen in Griekenland! Bij deze twee foto's zat er zo'n 24 uur tussen.

Reacties

 1. Wat leuk om te lezen Lina heel veel succes dit seizoen ik kom graag nog een keer langs bij je wedstrijd.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt, wees niet verlegen om je naam neer te zetten, dan weet ik naar wie ik opzoek moet bij een wedstrijd :)

   Verwijderen
 2. Heb me aangemeld als abonnee! Dat schept verplichtingen!
  Succes en vooral veel plezier.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten